Tabletteermachine aangetroffen, politie zoekt verdachten

donderdag 6 april 2017

Brunssum - Woensdagmiddag werd bij een politieonderzoek in Brunssum een grote hoeveelheid drugs, grondstoffen en een tabletteermachine aangetroffen. De politie is op zoek naar de verdachten.

Na een onderzoek van de recherche deed de politie woensdagmiddag een inval bij een schuur aan de Titus Brandsmastraat in Brunssum. Toen agenten hier waren binnengevallen bleek in deze schuur niets te liggen. Bij nader onderzoek kwam de politie uit bij een schuur aan de overzijde van de weg. Hier had de politie wel beet en trof de recherche ongeveer 20 kilo aan mdma aan en ongeveer 60 kilo amfetamine. 

Ook werden labonderdelen (ketels) aangetroffen om een compleet lab op te zetten.

Bij een naastgelegen woning werd huiszoeking gedaan en zijn drie vuurwapens aangetroffen. Naast de verdovende middelen, de tabletteermachine en de vuurwapens werden twee auto inbeslaggenomen

Een Burgernetactie is opgezet om uit te kijken naar twee mannen die vermoedelijk vlak voor de instap van de politie waren gevlucht. Bij deze zoektocht is ook een politiehelikopter ingezet. Tot op heden zijn deze twee mannen nog niet gevonden.

De politie gaat verder het met onderzoek.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Sittard | 112 alarmeringen Sittard | Goedkoop Tanken in Sittard | Supermarkten in Sittard | Weerbericht Sittard